Om oss

Stil Rostfritt tillverkar och monterar det mesta inom rostfritt och aluminium. Vi håller till i nyrenoverade och anpassade lokaler i Kalmar. Vi besitter stor kompetens med speciallösningar och standardprodukter som möter kundens krav på kvalitét. Stil Rostfritt värdesätter innovativa lösningar med hög kvalitet till rätt pris. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till stora företag, kommuner och landsting, vi tillverkar alltså alltifrån minsta lilla detalj till produkter åt stora fartyg.

Med mer än 30 års erfarenhet av rostfritt kan vi erbjuda dig inredningsprodukter för den offentliga miljön. Exempelvis trappräcken och altanräcken i rostfritt med glas och produkter till VVS branschen såsom golvrännor och brunnar. Vi arbetar även med rostfritt till storkök såsom bänkar, skåp, vagnar och fläktkåpor.

I vår arbetsprocess med rostfritt används kantpressning, svetsning, fräsning, svarvning, betning, laserskärning, vattenskärning, polering och en montering på plats. Vi kan säkra en leverans i precision.